Vormgeving & DTP

Op zoek naar de juiste vorm voor uw bedrijfsuitstraling of moet het juiste beeld bij uw concept worden gemaakt? Dat kan u laten doen door de vormgevers van Huisstijlmaker! Van logo tot Visitekaartjes, van verpakking tot website, bij Huisstijlmaker kunnen we alles voor u ontwerpen en als u wilt kunnen we het nog bestellen ook.

Grafisch ontwerp

- huisstijl, logo, visitekaartje
- advertenties, brochures, nieuwsbrieven, flyers
- PowerPoint presentaties, verpakkingen
- rollup banners & auto- en gevelbelettering
- posters, beursstands
- magazines, reisgidsen en nog veel meer...

Staat uw product er niet bij? Vraag het ons!

DTP studio

U heeft een goed idee of alleen maar een schets maar niet de mogelijkheid om het uit te voeren. Of het nu gaat om het uitwerken van uw huisstijl, het opmaken van een brochure, nieuwsbrief, POS materiaal, verpakking, advertentie of andere reclame uitingen, de Huisstijlmakers kunnen het allemaal. Wij maken met behulp van de meest recente programmatuur en kennis een digitaal bestand naar uw wensen.

DTP-er nodig? DTP-er inhuren van Huisstijlmaker!

Zit uw bedrijf met een enorme werkdruk en zoekt u extra mankracht of wilt u vervanging tijdens zwangerschapsverlof, (zomer)vakantie of door ziekte van uw personeel? In dat geval kunt u een Huisstijlmaker inhuren. Onze mensen zijn bekend met alle gangbare softwarepakketten, hebben veel ervaring en zijn in staat snel en flexibel in te springen.

Dit kan bij u op locatie of op onze eigen werkplek, alleen of in teamverband. Wat u het beste uitkomt, maar wel met plezier, grote zorgvuldigheid en een enorme dosis inzet.

Het tarief bij u op locatie € 69,00 p/u incl. reiskosten! (Binnen een straal van 15 km rondom Houten). Het tarief op onze locatie in Houten € 59,00 p/u. Op locatie buiten de genoemde straal is uiteraard ook mogelijk, echter berekenen wij dan € 0,25 extra per km boven de 15 km. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Huisstijlmaker - DTP-detachering voor als u een (tijdelijke) DTP-er nodig heeft! Voor het aanvragen van een DTP-er of als u nog extra informatie nodig heeft kunt natuurlijk altijd een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen op het telefoonnummer: 06 417 83 573.

Wij hebben o.a. voor de volgende bedrijven gewerkt:

van dobben 01movares 03blauwmedia uitgeverij 05buitenhuis 07libema 09van leeuwen 11beekse bergen 13bayer 15unet 17

 

 

Voorbeelden van vormgeving & DTP:

portfolio doorverwijzing 850px
 

gesprek aanvragen mouse over

 
 
 
 
 
 
referentie-850px3.jpg