Reclame

U heeft een boodschap en nu wilt u deze natuurlijk naar uw doelgroep verspreiden. Huisstijlmaker inventariseert welke middelen het beste geschikt zijn om dit zo goed mogelijk te doen, of vertaald uw eigen inventarisatie naar de juiste middelen zoals bijvoorbeeld posters op billboards, folders, advertenties, promotiefilms voor televisie of Youtube, banners op internetpagina's, actie websites, verpakkingen of POS materiaal.

Ook hier houden wij rekening met uw huisstijl, want vaak is dit een eerste kennismaking met uw bedrijf.

Beeldmateriaal

Heeft u voor uw reclamemateriaal nog een een aansprekende foto nodig? Er wordt dan weleens een "mooie foto" via Google van internet gehaald, maar wist u ook dat het wel belangrijk is om te weten of deze foto zomaar gebruikt mag worden? Er kunnen aan een dergelijke foto weleens auteursrechten zitten, in dat geval moet er toestemming worden gevraagd en/of een betaling voor gebruik worden gedaan.

Huisstijlmaker kan u helpen met het zoeken naar die ene foto die nodig is voor uw reclamemateriaal, dit kunnen wij voor u doen via een "Stockphoto" website. Uiteraard kunnen wij ook een fotoshoot regelen en begeleiden met een professionele fotograaf voor dé perfecte foto!

 

Voorbeelden van reclame:

reclamemateriaal 850px
 

gesprek aanvragen mouse over

 
 
 
 
 
 
referentie-850px.jpg