Huisstijlmaker of Huisstijlbewaker nodig?

Onze naam zegt eigenlijk alles. Wij maken uw huisstijl. Kort en krachtig, maar wat houdt dat eigenlijk in?

Iedere ondernemer heeft een mening of voorkeur wat zijn of haar bedrijf moet uitstralen (creatief, serieus, vrolijk), maar veel belangrijker is wat uw (potentiële) klanten vinden. Na een kennismakingsgesprek waarin al deze meningen en voorkeuren aan bod komen, stellen wij gezamenlijk onze briefing op. In deze concept fase vertalen wij uw communicatiedoelen in de visuele elementen, zoals een logo, kleuren, lettertypes, vormelementen en beeldmateriaal.

Vervolgens worden de visuele elementen vastgelegd die als uitgangspunt gaan dienen voor het toepassen van uw huisstijl in concrete zaken als visitekaartjes, briefpapier, een website, promotiemateriaal, bedrijfskleding, rapporten, etc. Dit leggen we eventueel vast in een huisstijlhandboek.

Huisstijl toepassen?

Heeft u al een huisstijl (handboek) en wilt u dat alle communicatie uitingen consistent worden uitgevoerd? Huisstijlmaker vind namelijk dat naast het bedenken van een passende huisstijl, vooral het consistent toepassen hiervan van essentieel belang is voor de herkenbaarheid van uw bedrijf of product. Creatief! Dat wel, maar altijd binnen de vastgelegde kaders.

gesprek aanvragen mouse over

Vormgeving dtp  Reclamemateriaal

referenties-525x124px3.jpg